Baggrund

PlanteavlsKonsulenten ApS har siden starten i oktober 2002 stødt udvidet kundekredsen.

PlanteavlsKonsulenten ApS rådgiver mere end 400 bedrifter der tilsammen driver ca. 25.000 ha.
Der er stor variation i kundernes bedrifter og derfor også stor forskel i den rådgivning bedrifterne efterspørger. Det er PlanteavlsKonsulenten’s mål at tilpasse rådgivning til netop den enkelte bedrift og den enkelte landmand.

PlanteavlsKonsulenten ApS rådgiver primært bedrifter i Østjylland, mellem Vejle og Århus, men vi har kunder fra Juelsminde til Vestervig og fra Rødekro til Randers.

PlanteavlsKonsulenten ApS har kontorer på Niels Finsensvej 20, 7100 Vejle. Med placeringen på Niels Finsensvej er der gode faciliteter til rådgivningsmøder og mulighed for, på en effektiv måde, at udarbejde diverse regnskaber, planer og ansøgninger. Uanset placering er det fortsat konceptet at vi kommer til dig, når der skal rådgives, hvis du ønsker det.

PlanteavlsKonsulenten ApS er oprettet af Finn Nørgaard Jensen, der har været planteavlsrådgiver i det østjyske område siden 1994. Rolf Jeppesen og Thomas Jacobsen er medejere.

Rådgivning og service sker i tæt samarbejde mellem alle i PlanteavlsKonsulenten ApS. Således vil der normalt være to planteavlskonsulenter, der har kendskab til din bedrift, så det er muligt at give dig den bedste rådgivning inden for planteavl.